Visit my YouTube channel here.

Jiang Hu: The Triad Zone (2000)

Jiang Hu The Triad Zone

En mektig triadesjef må alltid ha øyne i nakken for noen er ute etter å drepe ham. Heldigvis har han lojale folk rundt seg, og han kan slappe av med sin elskerinne når kona er hjemme og venter på ham. Men hvem er personen som ønsker å drepe ham?

Jiang Hu: The Triad Zone er ikke en generisk gangsterfilm fra Hong Kong. Den blander komedie, drama og action. Komedien er mer av den fjollete sorten, såkalte slapstick-humor, det viktigste er at komedien fungerer bra. Det er noen morsomme scener i Jiang Hu: The Triad Zone som jeg lo godt av, og jeg er ikke fyr som ler så lett.

Selv om protagonisten er en kriminell person, så likte jeg hans personlighet. Hvis han må være tøff, så er han tøff. Men han viser også en mildere side, så dette er en karakter man liker. Tony Ka Fai Leung som spiller denne karakteren er selvfølgelig veldig god i rollen som en sjarmerende gangster.

Det jeg ikke likte var forholdet mellom protagonisten og hans kone. Disse scenene er ganske kjedelige og livløse, og jeg er heller ikke stor fan av Sandra Kwan Yue Ng. Hun er ikke attraktiv, og det er noe som ikke helt stemmer med hennes rolletolkning i Jiang Hu: The Triad Zone og andre filmer jeg har sett henne i. Hun mangler lidenskap, og hun åpner seg aldri helt opp.

Jiang Hu: The Triad Zone er verdt å se, men det er ikke en perfekt film for fokuset på forholdet mellom protagonisten og hans kone er ikke mye interessant å se på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: