Visit my YouTube channel here.

They Call Me Trinity (1970)

they call me trinity

To brødre tar opp kampen mot en korrupt borgermester.

They Call Me Trinity regnes for å være en av de beste Bud Spencer og Terrnce Hill-filmene. Jeg husker jeg så noen av disse westernfilmene når jeg var yngre, men jeg foretrakk radarparet i mer moderne omgivelser.

Nå satt jeg mye mer pris på They Call Me Trinity. Jeg har merket at jeg i de seneste år har satt mer pris på westernfilmer enn jeg gjorde før. Mye av grunnen tror jeg må være at jeg rett og slett begynner å bli filmleie, det har jeg merket i de to til tre siste årene. Det er så mye dritt som blir lansert på kino, og jeg er så lei av å se det samme igjen og igjen uten at det får meg til å smile og hygge meg. Det er det som blir en slags forbannelse når man har sett for mye film siden jeg var ni år gammel. Jeg har blitt mye mer kritisk til det jeg ser, og jeg orker ikke lenger å se så mye dritt. Derfor er det herlig og hyggelig at gamle filmkjemper som Bud Spencer og Terence Hill fremdeles kan få meg til å smile og le, og jeg hygget meg stort når jeg så They Call Me Trinity.

They Call Me Trinity blander den vanlige humoren man finner når Bud Spencer og Terence Hill slår seg sammen. Tempoet er litt lavere enn normalt, dette er jo en slags spaghettiwestern hvor ting kan ta litt tid.

Karakterene er lette å like, det er noen som blir drept her, men dette er for det meste en lys og lystig film med et fantastisk oppgjør mot slutten av filmen. Det blir mye slapstickhumor i all volden, noe som gjør det ufarlig og lekent.

Jeg er helt enig i at They Call Me Trinity er en av de beste filmene til Bud Spencer og Terence Hill. Den har alt det man kan ønske seg når dette radarparet slår seg sammen og banker opp skurker. Jeg synes mange av disse filmene fremdeles tåler tidens tann, det er ikke nostalgien som snakker nå selv om jeg vokste opp med disse filmene. Man finner rett og slett ikke varmen og sjarmen som disse filmene har i dagens tidsalder. Det er faktisk det motsatte, dagens komediefilmer er for det meste ondskapsfulle og de forsøker å overgå hverandre hele tiden med ganske usmakelig humor og språkbruk til tider. Jeg vet hva jeg foretrekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.