Visit my YouTube channel here.

Drop Zone (1994)

drop zone

En U.S. Marshal er ute etter hevn etter at noen slemme fallskjermhoppere forårsaket brorens død.

I 1994 kom det ut to fallskjermfilmer. Drop Zone har alltid vært en liten underholdningsfavoritt, jeg husker ikke så mye fra den andre fallskjermfilmen, Terminal Velocity. Det betyr nok at Drop Zone er den beste og mest underholdende filmen.

Drop Zone er en lett underholdningsfilm som i enkelte scener har litt dårlige spesialeffekter, men utover det så føler man høyden og det er også en spennende sekvens når en av de snille i filmen ikke får løst ut fallskjermen sin. Det er en meget spennende scene som gjør jobben sin.

Wesley Snipes har enorm karisma, og det er fantastisk å se hva han får ut av karakteren han spiller. For karakterene i Drop Zone er ikke særlig velskrevne. Yancy Butler viser også hvor mye karisma hun har, det er synd at den jævla alkoholen og andre rusmidler ødela en lovende karriere.

Drop Zone er en film som jeg aldri går lei av. Det er sikkert syv år siden jeg sist så filmen, fremdeles så klarer den å underholde like godt som første gang jeg så den. Det er ikke direkte en god film, men den klarer å koble ut hjernen, og det er noe jeg setter pris på når jeg føler behov for det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: