Visit my YouTube channel here.

About the Pink Sky (2011)

about the pink sky

En annerledes avis

En ung tenåringsjente finner en lommebok som inneholder en større sum med penger. Hun låner ut noen av disse pengene til en eldre mann, men det er et problem, hun vet hvem eieren av denne lommeboken er. Sammen med to venner leverer hun tilbake lommeboken til gutten, og han vil selvsagt ha alle pengene sine tilbake, men jenta har ikke pengene som mangler. Så de gjør en avtale, de skal starte en liten avis der de kun skal fokusere på positive ting. Gutten blir redaktør, og han er en redaktør det er vanskelig å tilfredsstille. Men han er sjefen,og siden jenta skylder ham penger så må hun gjøre alt han sier. Det store spørsmålet er, hva er grunnen til at han startet denne avisen?

About the Pink Sky er en typisk film som ikke ga meg så mye. Faktisk kjedet filmens karakterer meg. Jeg hatet spesielt protagonisten, hun er så irriterende og høylytt. Hun må tydeligvis ha mentale problemer, jeg håpte på at hun skulle falle i vannet og drukne.

About the Pink Sky er en type film som ikke klarte å engasjere meg. Historien er ikke særlig god, det er noen interessante ting som foregår, men filmen skummer så vidt overflaten når det gjelder gutten med hemmeligheten.

About the Pink Sky føltes ut som en halv film hvor manusforfatteren ikke hadde ferdighetene til å fortelle en fokusert og klar historie om vennskap og kjærlighet. Jeg har alltid likt denne sjangeren, så jeg har sett en god del filmer om ung kjærlighet og letingen etter meningen med livet. About the Pink Sky tar opp noen av disse temaene, men den mister fokuset når den konsentrerer seg mest om protagonisten som kun er en irriterende karakter fra helvete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: