Visit my YouTube channel here.

The Kid with a Bike (2011)

Sykkellås er tingen.

The Kid with a Bike er en ekte og velspilt film om en ung gutt som blir plassert på et barnehjem av sin far som ikke klarer å ta vare på sønnen sin lenger. En snill kvinne som jobber som frisør, forsøker å ta seg av gutten, men det blir en hard jobb når guttungen er så impulsiv.

Problemet med filmen er den unge gutten må ha en form for sinnslidelse, for hans oppførsel er ikke normal i lengden. Jeg kan forstå hans frustrasjon ganske mye, men det går en grense for hvordan han oppfører seg, spesielt mot slutten av filmen så håpte jeg på at noen ville ta ham av dage. Man får en overdose av denne guttungen som nekter å forstå sunn fornuft.

The Kid with a Bike blir aldri kjedelig, det er en ganske kort film der det skjer ganske mye når den unge gutten ikke klarer å slå seg til ro med at faren ikke ville ha ham lenger. Det som er synd, og som jeg gir poengtrekk for, er de to siste minuttene der filmen blir veldig feig. Hadde filmen sluttet 2 minutter tidligere, så hadde jeg gitt filmen ett poeng mer på karakterskalaen.

Dette er en fin film, men vær forberedt på en guttunge som vil irritere deg mye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.