Visit my YouTube channel here.

Gnomeo & Juliet (2011)

The story you about to see has been told before. A lot.

Det er vanskelig for en gammel grinebiter å trekke på smilebåndet av Gnomeo & Juliet. Alle vet hva filmen handler om når en ser tittelen på filmen, alle vet hvordan historien vil ende siden det er en barnefilm som kun er snill, selv om det skjer grufulle ting her som ikke barn har godt av å se.

Jeg kan akseptere at filmen ikke har noe nytt å fortelle, det har veldig få filmer om dagen. Men når hagenissene er så stygge og vemmelige, stygge og uten karisma, klarer jeg ikke å bli sjarmert av dette tulleballet. Filmen blir skikkelig stygg visuelt sett med disse stygge hagenissene, jeg hater hagenisser, stygge nisser som ikke har noe utstråling. Da blir det ikke bedre med en animasjonsfilm som er hard i formen, både visuelt og stemmeskuespillerne. Det er null kjemi å spore blant stemmeskuespillerne, historien er tafatt og engasjerer ikke. Gnomeo & Juliet bruker alle triks for å sjarmere de yngste barna, den lykkes sikkert, og det er synd, for filmen tjente en god del penger på kino, noe som er ufortjent!

En stygg film som kun er ute etter pengene dine så barna kan hygge seg i 80 minutter. Bruk heller de pengene på kvalitetsfilm som ungene kan sette pris på i mange år etter, en film som skaper gode barndomsminner som vil vare livet ut, f.eks. The Goonies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.