Visit my YouTube channel here.

The Lion King 3: Hakuna Matata (2004)

Her lukter det vondt.

Bilde: 1.66:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1, Norsk Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Timon & Pumbaas feriesafari, Finn Mikke, Slettede scener, Før begynnelsen – Innspillingen av Løvenes konge 3, Grazing in the grass- musikkvideo

Timon og Pumbaa forteller sin versjon om hendelsene som skjedde i den første filmen, The Lion King.

The Lion King 3: Hakuna Matata er på det samme nivået som den andre filmen i serien, bare litt svakere totalt sett. Protagonistene er irriterende og slitsomme, de forsøker hele tiden å være morsomme, noe de ikke er. Det hjelper heller ikke at stemmeskuespillerne har ufyselige og irriterende stemmer som blir vanskelig og høre på i lengden. Her finner man heller ikke mange skurker, det handler mest om Timon og Pumbaa som konkurrerer om å sjarmere og være den morsomste karakteren i filmen.

Det er ikke mange sanger vi får høre, og de to man får høre er ganske svake og slitsomme når ingen kan synge her. Selve historien er ganske svak og fjollete, for her satses det mest på billig humor som kun de aller yngste barna vil sette pris på.

Dette er en film myntet på de yngste barna som liker mye kaos uten en historie. Vi eldre vil sette mer pris på at man ikke er barn lenger, for det ville betydd at man ville ha sett flere av disse filmene som kun er for barna og ikke for oss voksne. Magien fra den første filmen kan du se langt etter i de to oppfølgerne, men de yngste vil sikkert kose seg når selveste Timon og Pumbaa får sin egen film der de kan herje og tulle så mye de vil.

Bilde: 8/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 4/10

Dette er ikke det skarpeste bildet jeg har sett i en animasjonsfilm. Det hjelper heller ikke at animasjonen er ganske svak. Dialogen er klar men det er ikke mye dyreliv man hører fra sidehøyttalerne. Lydsporet benytter seg mest av senter og fronthøyttalerne.

Ekstramaterialet er mest igjen for det yngste barna. Mesteparten av snuttene varer i 4-5 minutter, vi får også se noen slettede scener og litt bakomfilmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.