Visit my YouTube channel here.

Drop (2009)

drop

En gutt begynner på en ny skole, og der blir han fort et av utskuddene som elsker å slåss. Han og fire andre havner stadig i trøbbel, deres hverdag består av kun å henge sammen og selvsagt slåss mot erkefiender. Er denne gutten fortapt, eller vil han bli voksen før det er for sent?

Drop virker kanskje litt billig i starten med tanke på produksjonsverdien og noen av skuespillerne som ikke akkurat er så kjempegode. Men underveis oppdaget jeg at dette her var en film med mye sjarm og faktisk litt innhold.

Den første timen er det nesten bare slåsskamper og atter slåsskamper der karakterene denger løs på hverandre hele tiden. Dette er galskap med glimt i øyet! I den andre timen blir det mer drama der protagonisten lærer litt om livets realiteter og at man ikke får så mange sjanser i livet hvis man er uheldig. Noen faller fra som ikke fortjener det, mens andre ikke setter pris på livet slik de burde hvis de har helsa i behold og vokser opp i et normalt hjem.

Filmen har mange artige karakterer, men utelukker man slåsskampene har de ikke så mye personlighet. Karakterene er enkelt bygd opp, man merker at dette er en film basert på en manga.

Likte du filmene Crows Zero-filmene, så er Drop absolutt verdt å sjekke ut. Filmen er billigere, men den er like gal og sjarmerende som Crows Zero-filmene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.