Visit my YouTube channel here.

Black Dynamite (2009)

black dynamite

First Lady, I’m sorry I pimp slapped you into that china cabinet.

Black Dynamite er en parodifilm på blaxploitationfilmene vi fant på 70-tallet. Michael Jai White er en meget begavet kampsportutøver som får meg til å gråte en skvett når jeg ser de gamle filmene til Jean-Claude Van Damme. Jean-Claude Van Damme er en bedre skuespiller enn kampsportutøver på film, merkelig men sant.

Jeg ble en smule skuffet over Black Dynamite. Manuset er for ujevnt. Det tok litt tid mellom hver latterkule. Det er veldig få scener som er skikkelig morsomme, det ble mye humring, men det ble også for mye dialog som ikke fungerte som den skulle. Man skulle sikkert le, men det fungerte ikke så mye her i gården.

Jeg husker jeg leide en del exploitationfilmer på VHS når jeg var yngre. Jeg var for ung til å forstå hva denne sjangeren handlet om. Det viktigste var at jeg likte filmene, spesielt mange av de italienske. Blaxploitation er jeg ikke like kjent med, jeg husker Shaft og Black Belt Jones, ellers har jeg null kjennskap til andre filmer.

Black Dynamite er en ujevn parodi med for mye meningsløs dialog. Når humoren først stemmer blir det moro. Har man sett en del exploitationfilmer, spesielt blaxploitation, må man få med seg Black Dynamite som har fått meget gode kritikker. Selv ble jeg litt sliten etter all dialogen. Sånn blir det når ikke alt fungerer som det skal.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.