Visit my YouTube channel here.

Black Snake Moan (2006)

black snake moan

I ain’t gonn’ be moved on this. Right or wrong, you gonn’ mind me. Like Jesus Christ said, “Imma suffa’ you. IMMA SUFFA’ YOU!” Get yo ass back in my house!

Black Snake Moan handler om en gammel bluesartist ved navn Lazarus. En dag finner han en forslått og bevisstløs kvinne utenfor sitt hus, og han forsøker å hjelp henne. Men hun er en vill og sprengkåt kvinne, og til slutt må Lazarus lenke henne med en svær kjetting slik at han kan temme henne.

Samuel L. Jackson og Christina Ricci har hovedrollene i Black Snake Moan. Begge to gjør en strålende rolletolking. Dessverre mangler Black Snake Moan den nødvendige karakterdybde. Jeg følte at man bare skummet overflaten til disse to rollefigurene, og det var mye mer som ikke ble vist. Det irriterte meg veldig. Hadde regissøren som også skrev denne manuset til Black Snake Moan gått dypere, hadde dette virkelig vært en flott film.

Black Snake Moan er en skitten og dyster film, men den føltes halvferdig. Jeg var ikke fornøyd med slutten. For å være ærlig, synes jeg slutten var rett og slett elendig. Det virker som om regissøren måtte forandre på slutten får å tilfredsstille filmstudioet. Når filmen er så dyster som den er til tider, så passer ikke denne slutten inn.

Black Snake Moan kunne ha vært så mye mer.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.