Visit my YouTube channel here.

Green Snake (1993)

green-snake

Slanger i paradis.

To ånder som i virkeligheten er slanger, forvandler seg til mennesker. Den ene slangen gifter seg med en mann, den andre slangen nyter livet. En mektig munk gir dem en sjanse til å vise at de er snille ånder og ikke onde. Men hvor lenge kan de beskytte sin hemmelighet fra menneskene rundt dem?

Green Snake er regissert av Tsui Hark, og det er mange som mener at Green Snake er en undervurdert og glemt filmperle.

Green Snake føles ut som en unik film spesielt i sjangeren romantikk. Dette er en visuelt nydelig film med fantastisk filmmusikk. Mitt problem med Green Snake er at jeg ikke følte så mye for karakterene. Dette er en film som er nydelig å se på, men jeg må også føle noe for karakterene. Grunnen til at jeg ikke klarte å føle noe for karakterene er nok all galskapen som vi ser, det blir litt for mye til tider, så jeg ble ør i hodet.

De to søstrene som er slanger, er sjarmerende og de er for det meste snille mot mennesker. Selvfølgelig skjer det noe underveis som skaper problemer for de to søstrene, og de må ta opp kampen mot en sta munk som kun hører på seg selv og sin egen logikk.

Green Snake ble laget i 1993, så effektene er fra den tiden. Det betyr lite dataeffekter og en hel haug med praktiske effekter som for meg fungerte helt greit.

Jeg har sett så mange av denne type filmer fra Hong Kong, men jeg fikk ikke helt den koblingen til Green Snake som jeg ønsket at jeg skulle få.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: