Visit my YouTube channel here.

Black Christmas (2006)

black christmas

Fuck you, Santa Clause!

Black Christmas er nok en remake. Originalen kom ut i 1974. Denne remaken skal være langt unna originalen når det gjelder atmosfære og drap. Det tviler jeg ikke på, for dette føltes ut som en komedie. Det hele blir for dumt når man kjører See No Evil drap her med øyeepler overalt. Øyne meg her, og øyne meg der.

Jeg har aldri sett originalen, men har fått med meg at den skal være ganske bra. Det samme kan ikke sies om remaken. Vi har elendige skuespillere, trege scener og drapsmenn en må le av. Det topper seg virkelig de siste 20 minuttene når drapsmennene blir avslørt.

Det hele er så latterlig, at filmen til tider får litt underholdningsverdi. Det eneste positive jeg kan si om Black Christmas, er at i starten er den visuelt bra. Men det er ikke ofte jeg har sett en slasherfilm som gjentar de samme drapsmetodene gang etter gang. Det er en del folk som blir drept i filmen, men gud så kjedelig drap.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.