Visit my YouTube channel here.

The Wicker Man (2006)

the wicker man nyinn

OH, NO! NOT THE BEES! NOT THE BEES! AAAAAHHHHH! OH, THEY’RE IN MY EYES! MY EYES! AAAAHHHHH!

Atter en nyinnspilling fra Hollywood. Denne gangen er det The Wicker Man som står for tur. Originalen kom ut i 1973, og det er en film jeg ikke har fått med meg ennå. Originalen er høyt respektert, og har en fin gjennomsnitt på IMDB. Det har ikke denne nyinnspillingen, men selvfølgelig måtte jeg få med meg denne filmen også.

Nicolas Cage har hovedrollen, og denne mannen har i de seneste årene blitt en parodi på seg selv. Mannen har ikke mye kredibilitet igjen som skuespiller her i gården. I The Wicker Man er han virkelig ikke på topp, eller er han det? Det topper seg når det kommer til torturscenen når han får en sverm av bier i ansiktet. Han hyler og skriker my eyes, my eyes. Jeg gråt av latterkrampe, for han var ikke troverdig i det hele tatt. Det ble direkte flaut. Hva pokker feiler det mannen?

Filmen har sine bittesmå øyeblikk, helt til Nicolas Cage åpner munnen og karatesparker de fleste han møter. Men det skjer ingenting av interesse heller, med unntak av Nicolas Cage sin overspilling og fjollete væremåte. The Wicker Man går rundt i sirkler, og når det nærmer seg slutten ender det så raskt. Virker som om regissøren tenkte at la oss bli ferdig med denne filmen, for dette her vil ikke bli et bra resultat uansett. Han fikk også en briljant ide med å fargelegge ansiktet til Sister Summersisle, slik at hun lignet på Braveheart. Det er mange ganger jeg sitter å ser på Hollywood filmer og lurer på hva regissøren har røykt. Kan mannen ærlig talt si at dette resultatet på slutten ble bra? Eller hva feiler det folkene rundt ham? Tør de ikke å si ifra at dette er ræva?

Dette var virkelig tamme greier med dårlige skuespillerprestasjoner og etter hvert en historie som går rundt i sirkler. Men man burde få med seg slutten som virkelig tar av til noe av det mest elendige jeg noensinne har sett på film. Kan hende at The Wicker Man med Nicolas Cage blir en kultkalkun i nærmeste fremtid. Den har en viss underholdningsverdi, men i negativ forstand.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.