Visit my YouTube channel here.

Black Lightning (2009)

Bilen som kunne fly.

Black Lightning er ikke oppfinnsom film. Bland sammen Spider-Man og Iron Man, resultatet blir russiske Black Lightning. Rollefigurene er helt tomme, og selvsagt er det en elendig kjærlighetshistorie i filmen også. Dumme menn som tenker med pikken formelen har jeg blitt så lei av, hvorfor skal man absolutt ha med romanse? Kvinner i denne type filmer har så lite å gi, det er bedre at de holder seg på kjøkkenet og lager mat til helten. Mer trenger vi ikke å se! Helter trenger mat for faen!

En treg oppbygging har ikke Black Lightning. Her går det fort unna, så fort at Black Lightning glemmer svingen og ender utenfor stupet der den sakte men sikkert blir ødelagt litt etter litt på vei ned fjellveggen.

Starten er grei, men dette er en film som rakner opp i sømmene. Skuespillere uten karisma, en elendig fortalt historie og som nevnt den jævla kjærlighetshistorien fra Spider-Man. Hvem får dyppe pikken sin først er det store spørsmålet. Dama er billig og villig, andre jukser for henne, hun blir med på leken. Hva faen feiler det menn som faller for denne type kvinner?

Se heller de gamle Herbie-filmene, Black Lightning er mer irriterende enn underholdende.

One thought on “Black Lightning (2009)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.