Visit my YouTube channel here.

Black Water (2007)

black-water.jpg

Tre personer finner ut at de skal ta seg en liten fisketur. De hadde ikke regnet med å møte en rabiat krokodille.

Black Water er til tider basert på sanne hendelser, men det er veldig mye fiksjon her. Det er sant at tre personer havnet i et tre og ble terrorisert av en aggressiv krokodille. Det vil si to personer havnet i et tre, den tredje personen ble spist opp.

Black Water er en lavbudsjettfilm fra Australia, og det er flere filmer med stort budsjett som burde se og lære litt av Black Water når det gjelder å bygge opp scener. Black Water viser også at man ikke behøver CGI hele tiden for å lage en spennende film.

Vi blir så vidt kjent med rollefigurene før de havner i et tre, og der tilbringer de nesten hele filmen. Black Water varer i rundt 85 minutter, og det blir selvsagt noen trege scener her når du har denne type skuespillere og dårlig dialog. Slik er disse filmene, og det er noe jeg har lært å leve med.

Det gode med Black Water er krokodillen som er en stor skummel rakker som er klin gal. Vi ser ikke så mye til denne krokodillen, og det gjør opplevelsen enda bedre. Når han først dukker opp er det imponerende realistisk, selv om han muligens har litt vondt i kjeven da han ikke fullfører jobben helt. Black Water er veldig lik Jaws, der scenene bygges på spenning og at vi ikke ser så mye til krokodillen. Det er noen virkelig gode scener når krokodillen først velger å dukke opp, og atmosfæren er trykkende.

Black Water vil jeg anbefale hvis du liker filmer som spiller på atmosfæren, og hvis du likte Jaws. Ikke en perfekt film, men bedre enn dagens asiatiske remakes fra Hollywood.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.