Visit my YouTube channel here.

Bee Movie (2007)

[rating:7/10]

bee-movie.jpg

We’re very proud of you son and a perfect report card; all B’s!

Bee Movie var en positiv overraskelse. Selv om filmen ikke byr på noen store latterkuler, har den nok av sjarm og søte bier. Jeg hadde litt problemer med Ratatouille der helten var en kvalm rotte, men her har vi en sjarmerende bie som er et sjarmtroll som ingen kødder med.

I Bee Movie kan biene snakke med mennesker, og jeg satt pris på at det ble ikke så mye ståhei ut av at biene kunne snakke. I noen animasjonsfilmer bruker man for mye tid på menneskers reaksjon når de møter snakkende dyr. Her er det kun noen få minutter med en person, og så er man ferdig med det og går videre i historien. Slik skal det være, enkelt og greit og uten for mye mas.

Det er Jerry Seinfeld som gir stemme til Barry B. Benson, og det er en stemme jeg ikke takler. Det høres ut som om han fremdeles er i stemmeskifte, og stemmen gir meg frysninger langt inn i ryggmargen. Mannen har nesten en stemme fra helvete, men ingen kan synke så dypt som Chris Tucker. Jerry Seinfeld er etasjen over med Chris Rock, og gjett hva, Chris Rock gir også sin stemme til en mygg i Bee Movie. Da mangler vi som sagt kongen over alle stemmer Chris Rock, da hadde filmen fått navnet Hell Movie.

Bee Movie er en film som spiller på sjarm og gode rollefigurer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.