Visit my YouTube channel here.

Rush Hour 3 (2007)

rush-hour-3.jpg

The truth is I am a driver. Nothing more. This is my destiny. I will never know what it’s like to be an american, never know what it feelss like to kill with no reason.

Jackie Chan og Chris Tucker er tilbake, og det samme er regissør Brett Ratner. Chris Tucker tok i bruk primadonnanykker under innspillingen, og Brett Ratner forfulgte Jackie Chan for å få Jackie Chan til å spille i den tredje filmen i denne serien. Dessverre sa Jackie Chan ja.

De to første filmene er ok underholdningsfilmer, men Rush Hour 3 ble bare tull. Få actionscener, elendig dialog og filmen har ikke en skikkelig skurk som bemerker seg. Filmen er kjedelig, og høydepunktene på slutten der man ser dialog og stuntscener som ikke går helt som planlagt er like kjedelig som filmen. Og det er godt gjort! Filmen starter ikke så verst med noen småartige scener i et treningssenter, men så forsvinner den lille gnisten Rush Hour 3 hadde i starten.

Chris Tucker er en mann jeg ikke kan fordra trynet på, og mannen kan ta den jævla pipestemmen sin der sola aldri skinner. Elendig skuespiller, null karisma og fyren er ikke morsom i det hele tatt. Regissør Brett Ratner er nesten like patetisk, for han ga ingenting i denne filmen. Rush Hour navnet holder i massevis for å tjene penger. Det er mange lettlurte mennesker som stormer til kinoene for å se radarparet Jackie Chan og Chris Tucker selv om innholdet er dritt. Og det vet godeste Brett Ratner, den drittsekken! Jeg er en stor Jackie Chan fan, så jeg er unnskyldt!

Brett Ratner og Chris Tucker fortjener ikke å arbeide sammen med legenden Jackie Chan. Jackie Chan burde ha tatt fram sopekosten og sopt vekk skitten. Det er ikke ofte jeg ser Jackie Chan så uinspirert som han var i Rush Hour 3. Han visste nok at dette var en drittfilm, og han viste det tydelig gjennom filmen. Jackie Chan var blek og lang i maska. Det er ikke så rart når du har medvirket i tre filmer sammen med Brett Ratner og Chris Tucker. Det kan ødelegge et stakkars menneske.

Skal man først lage en kompisfilm der Jackie Chan har hovedrollen, hadde det beste valget vært Chris Rock eller Eddie Murphy som partneren til Jackie Chan. Chris Rock er til tider veldig morsom selv om mannen også har en stemme fra helvete. Eddie Murphy har vel sett sine beste dager, men hadde han fått frem gode gamle Axel Foley kunne det ha blitt moro. Sammen kunne de ha tuppet Brett Ratner i ræva så han havnet på månen.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.