Visit my YouTube channel here.

Around the World in 80 Days (2004)

This is what happens when you leave home. You meet… people.

Around the World in 80 Days har en imponerende rolleliste. Jackie Chan, Karen Mok, Sammo Hung, Arnold Schwarzenegger, Owen Wilson, Daniel Wu og Ewen Bremner, for å nevne noen. Det er så mange kjente fjes her at det er utrolig. De fleste har veldig små roller, for det er Jackie Chan og Steve Coogan som er i førersetet.

Her ser man Jackie Chan i sitt rette element. Her virker han glad, det gjør han ikke i de to siste Rush Hour-filmene. Steve Coogan er det svake leddet. Han er en skikkelig tørrpinn, det er ikke bare hans karakter som er det svake ledd, det er skuespilleren som spiller rollen.

Around the World in 80 Days byr på fart fra start til mål. Mye slåssing som er ganske bra til å være en Hollywood-produksjon. Morsomt var det å se Jackie Chan og Sammo Hung i samme film igjen. Like morsomt var det at Sammo Hung spilte legenden Wong Fei Hung. Favoritten min i filmen er Lord Kelvin, spilt ypperlig av Jim Broadbent. Nydelig rolletolkning som stjeler showet.

Dette er en lett underholdningsfilm som byr på det meste. Around the World in 80 Days er en av de beste filmene Jackie Chan har medvirket i fra Hollywood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.