Visit my YouTube channel here.

Lady in the Water (2006)

lady in the water

This is like a scene out of a horror movie.

Regissør er M. Night Shyamalan. Mannen er kjent for The Sixth Sense, Signs, Unbreakable og The Village. Når jeg først hørte om Lady in the Water rynket jeg på nesa. Det er noen filmer man ikke har lyst å se, men som man få med seg uansett. Dette gjaldt Lady in the Water. Her tok jeg skammelig feil. Ikke tro at dette er en typisk thriller fra M. Night Shyamalan. Dette er en ren eventyrfilm med fantastiske magiske vesener.

Skuespillerne gjør en fremragende jobb. Jeg må trekke frem Paul Giamatti, som leverer en fantastisk rolletolkning. Paul Giamatti har aldri hatt de store hovedrollene, men han har alltid levert varene som folk legger merke til. Ellers har M. Night Shyamalan valgt seg selv til en viktig rolle i filmen. Dette har han fått mye pepper for. M. Night Shyamalan er ikke en imponerende skuespiller, men han passer faktisk i denne rollen som den stille og tenkende Vic Ran.

Lady in the Water er en fantastisk eventyrfilm som virkelig tok meg på senga. Filmen er spennende og engasjerende. Jeg må også trekke frem filmmusikken som er magisk. Filmmusikken er noe av det beste jeg har hørt på lenge. Sammen med interessante rollefigurer blir man dratt inn i filmen og handlingen.

Lady in the Water slutter litt for brått etter min mening. Man burde ha fått sett hvordan de sentrale rollefigurene taklet og levde sitt liv etter hendelsene. Men Lady in the Water er fremdeles en fantastisk eventyrfilm.

Er det noe en ikke kan ta fra M. Night Shyamalan er det hans talent med å fortelle en historie. Der er det ikke mange som kan følge etter ham. M. Night Shyamalan er et multitalent. Han er regissør, skuespiller og han skriver manus. M. Night Shyamalan er en miniversjon av Jackie Chan.

Lady in the Water er knakende god eventyrfilm. Denne filmen vil bli sett om og om igjen.

8

One thought on “Lady in the Water (2006)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.