Visit my YouTube channel here.

Dirty Sanchez: The Movie (2006)

dirty sanchez the movie

Dirty Sanchez gjengen må bøte for sine synder.

Dirty Sanchez er konkurrentene til Jackass gjengen. Men alvorlig talt. Selv om Jackass gjengen gjør mye barnslig, gjør de også mye bra som er underholdende å se på. Det er ikke mye underholdende å se på avføringen og spyet til folk. Det er dette tullet som gjør Jackass dårligere. Men de gjør også mye bra, så vektskåla ender på pluss.

Jeg har aldri sett Dirty Sanchez før, og kommer aldri mer til å se på dette søppelet. Der Jackass gjør høyrisiko stunts, gjør denne gjengen det motsatte med noe av det mest kvalmende du kan tenke deg. Et eksempel er når den ene karen tar fettsuging. De samler opp fettet i en pose, og taperen i et kortspill må drikke ett glass dette gørret. En annen idiotisk scene er når en i gjengen kutter av seg fingeren med en sigarkutter.

Det er mye prating i Dirty Sanchez Veldig mye! Det er heller ikke noe interessant å høre pisspreiket til disse guttene, så filmen blir fryktelig kjedelig etter hvert. I Jackass filmene slipper man unna pisspreiket, så filmene til Jackass får aldri tempoproblemer. Hvem bryr seg egentlig om hva denne gjengen har å si?

Se heller Jackass Number Two enn dette kvalmende mølet. Dirty Sanchez gjengen imponerte ikke meg med de kvalmende tingene de gjorde. For dette var kvalmt!

2

2 thoughts on “Dirty Sanchez: The Movie (2006)”

  1. Møkka TV, Jackass har en sans av underholdning og latter, man blir kjent med folka og blir involvert i morroa nesten. Men Dirty Sanches, Buuuuuuuuuu, Nasty, ekkelt og på trynet. Holder meg til Viva La Bam, CkY, og Jackass jeg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.