Visit my YouTube channel here.

Crying Out Love, in the Center of the World (2004)

crying out love in the center of the world

Sakutaro sin ungdomskjæreste Aki dør av leukemi, og det er noe han aldri vil glemme. Nå er Sakutaro en voksen mann, og han har funnet sitt livs store kjærlighet. En dag finner hans nåværende kjæreste Ritsuko en innspilt kassett som Aki spilte inn. Dette var den siste kassetten hun spilte inn før hun døde. Ritsuko oppsøker Aki sin hjemby, men Sakutaro er ikke langt unna. Sakutaro blir innhentet av sin fortid når han besøker sin gamle hjemby.

Crying Out Love, in the Center of the World er en av de beste dramafilmene jeg har sett. Mange av dramafilmene som har fått strålende kritikk, har skuffet meg. Men Crying Out Love, in the Center of the World er virkelig hjerteskjærende. Filmen starter i nåtid, men etter hvert blir vi forflyttet til ungdomsårene. Vi ser hvordan de finner hverandre, og etter hvert den harde realiteten når en person vi står nær blir alvorlig syk. Sakutaro gjør alt han kan for sin kjære når hun får leukemi, og det er en scene på flyplassen som virkelig satt følelsene i sving hos undertegnede.

Crying Out Love, in the Center of the World har en spilletid på rundt 140 minutter. Men tiden går fort her. Crying Out Love, in the Center of the World er nydelig filmet, og har et passende soundtrack. Skuespillerne gjør en strålende jobb, og den yngre generasjonen viser igjen at Japan er dominerende når det gjelder yngre skuespillere. Det oser kvalitet av disse ungdommene.

Er du på jakt etter en hjerteskjærende film som er nydelig å se på, og skuespillere som holder et veldig høyt nivå. Da er Crying Out Love, in the Center of the World midt i blinken. Det skader heller ikke å se på Kou Shibasaki som spiller Ritsuko heller.

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.