Visit my YouTube channel here.

A World Without Thieves (2004)

A world without thieves

En enkel og ganske dum mann med en større sum penger, skal ta en lengre togtur til byen. Men på toget befinner det seg flere profesjonelle lommetyver som er ute etter pengene til den meget naive mannen som tror at alle mennesker er snille.

A World Without Thieves regnes som en av de beste filmene til regissør Xiaogang Feng. Xiaogang Feng er en av Kinas beste regissører, og en av Asias beste regissører. Han blir ofte glemt når folk skal liste opp gode asiatiske filmregissører.

A World Without Thieves er en knallgod film med spenning og dramatikk til siste sekund. Karakterene har personlighet, og skuespillerne gjør jobben sin svært godt. Og damene kan nyte Andy Lau i trange skinnbukser, den sexy, lille tingen!

Man får se noen herlige scener når lommetyvene har noen artige dueller når de bruker barberblad. Klippingen og rytmen i enkelte scener kunne minne meg om filmene til Kar Wai Wong. Filmen har veldig mye sjarm, kamerabruken er strålende og estetisk sett er A World Without Thieves nydelig å se på. Det er så lekent og elegant.

Jeg brydde meg kun om en karakter, det er kvinnen som har fått nok av kjeltringstreker. Den naive mannen brydde jeg meg ikke om, selv om han har et hjerte av gull. Han er så dum at jeg hatet ham, det var sikkert ikke meningen.

A World Without Thieves er den beste filmen om lommetyver jeg har sett. Den har alt, også en dramatisk og sår slutt. Dette er underholdning på sitt beste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.