Visit my YouTube channel here.

The World Is Not Enough (1999)

There’s no point living, if you can’t feel alive.

Hadde Michael Bay regissert en James Bond-film, hadde The World Is Not Enought vært filmen. Store og mange eksplosjoner preger filmen. Det er nok av action her, dette er nok en James Bond-film med høyt tempo og svært lite innhold.

Før fokuserte man mer på historien og interessante rollefigurer, spesielt skurkene. I denne filmen er det nok av gode skuespillere, men de kler ikke rollene de spiller og deres rollefigurer er ikke velskrevne nok. Sophie Marceau er tom og mangler karisma, det samme kan man si om Robert Carlyle. Å få sistnevnte til å virke helt død som menneske er en bragd i seg selv! Denise Richards er bare forferdelig. Fin kropp, men hennes ferdigheter som skuespiller er ikke mye verdt. Hun har ødelagt nok av popcornfilmer.

Å se mange av disse nye James Bond-filmene er ikke særlig spennende. De beste filmene, og de beste opplevelsene mine var med Roger Moore. Men også der var det noen mindre gode filmer. Problemet var at når Pierce Brosnan tok over som James Bond, så føltes filmene veldig like ut. Lite innhold, mye action, det forbinder jeg ikke med James Bond. Stilen mangler.

2 thoughts on “The World Is Not Enough (1999)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.