Visit my YouTube channel here.

Tomorrow Never Dies (1997)

I owe you an unpleasant death, Mr. Bond.

Tomorrow Never Dies er ikke en dårlig actionfilm. Den føles ikke ut som en James Bond-film, elegansen er vekk, her er et kun fokus på actionscener og en bedriten skurk. Skurken Elliot Carver er en av tidenes mest irriterende skurker. Han er en media-nerd som prater nyheter og piss hele tiden. Jonathan Pryce burde gå å skamme seg! Snakk om slitsom rolletolkning!

Actionscenene er av god kvalitet. Det er spinnville actionscener som fungerer, men en kan glemme å tenke på Tomorrow Never Dies som en James Bond-film. Følelsen av en agent som spionerer og sniker seg rundt er ikke her. Pierce Brosnan som James Bond fungerte aldri. Han er kjedelig og stiv som James Bond. Han minner meg om Keanu Reeves, stiv og mangler på glimt i øyet. Han blir for selvhøytidelig.

En actionfylt film med en irriterende skurk som bringer frem smilet. Nerdene tar hevn, bilen til James Bond prater med tysk aksent, og Pierce Brosnan prøver å spise opp Teri Hatcher i en elskovsscene. Hva feiler det Pierce Brosnan? Var han sulten og fant ut at han kunne begynne å gnage på Teri Hatcher? Eller var Teri Hatcher så tynn at Pierce Brosnan prøvde å bite seg fast for å holde tak i henne? Sprø scene som er en liten klassiker i min bok.

Michelle Yeoh får ikke vist seg mye fram. Pierce Brosnan lar henne ikke være i fred, man kan jo ikke la en kineser få et lite minutt alene i en film fra Vesten.

Tomorrow Never Dies er en elendig James Bond-film, men som en actionfilm duger den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.