Visit my YouTube channel here.

The Odd One Dies (1997)

the-odd-one-dies

Gambling, penger og en leiemorder.

The Odd One Dies var en artig film. I hovedrollene finner vi Takeshi Kaneshiro og Carman Lee. Begge leverer gode rolletolkninger, spesielt Takeshi Kaneshiro leverer en av sine beste rolletolkninger.

Vi følger en gambler som blir spilt av Takeshi Kaneshiro. Han er dum og eier ikke nåla i veggen. En dag tar han på seg et oppdrag som leiemorder. Det er noen dager til målet ankommer byen, så han bestemmer seg for å spille litt kort med pengesummen han har fått for oppdraget. Han vinner for engangs skyld, og bestemmer seg for å leie en annen leiemorder. Det viser seg å være en kvinne som ikke har noe å leve for, men underveis får de sterke følelser for hverandre. Hvem vil utføre drapet?

The Odd One Dies er en enkel film, men enkelt betyr ikke automatisk at en film er dårlig. Som de fleste filmer fra Hong Kong er ikke budsjettet stort, og da er det opp til skuespillerne å levere. Det gjør som sagt begge de to sentrale skuespillerne, og kombinert med kul musikk er The Odd One Dies en morsom og sjarmerende film.

Karakterdybde finner man ikke i The Odd One Dies. Det gjør ikke så mye, men Takeshi Kaneshiro er irriterende når hans rollefigur er en idiot. Største svakheten er slutten som kom for brått på. Ellers er dette en artig film fra Hong Kong.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.