Visit my YouTube channel here.

A Hero Never Dies (1998)

a hero never dies

To pistolmenn er hele tiden ute etter hverandre siden de begge to er medlemmer av to forskjellige kriminelle grupper. Men noe uventet skjer underveis, og nå er det kanskje på tide å samarbeide.

A Hero Never Dies er regissert av Johnnie To. Det gir meg så å si alltid tenning, spesielt når han lager actionfilmer. På papiret så skulle nok A Hero Never Dies ha falt i smak, men når jeg så filmen så ble jeg bare en smule flau over det som ble vist.

Problemet med filmen er mange. Karakterene bryr man seg ikke om, de er lite interessante og romantikken er til å gråte av. Handlingsforløpet er også til og gråte av, det kan virke som om Johnnie To ble litt syk under innspillingen av A Hero Never Dies, for det som skjer mot slutten med spesielt den ene pistolmannen, er noe av det latterligste og dummeste jeg har sett.

Heldigvis så tok det kun ett år før Johnnie To laget en av sine beste filmer, nemlig actionfilmen, The Mission. Se heller denne filmen, for A Hero Never Dies har ikke noen særlig minneverdige actionscener, det eneste minneverdige man vil huske er noe man helst ikke vil huske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.