Visit my YouTube channel here.

A Man Called Hero (1999)

Et liv uten kjærlighet.

A Man Called Hero er ikke en god film. Filmen er basert på en kinesisk tegneserie jeg har ikke kjennskap til. Historien som blir fortalt i filmen er klissete med dårlig filmmusikk. Ekin Cheng er en skuespiller jeg har i vrangstrupen. Eneste han kan er å se tom og dum ut. Han poserer for harde livet mens han stirrer tomt ut i luften. Fyren er helt udugelig!

A Man Called Hero er en slags blanding av filmene The Storm Riders og 2002. Førstnevnte regisserte Wai-keung Lau, som også stod for regien i denne filmen. Det er mange likheter å spore. Sverdkamper og mye spesialeffekter, spesialeffekter som er middelmådige, men de gjør jobben.

A Man Called Hero har noen kompetente skuespillere som Francis Ng og Anthony Wong. Vi finner også Yuen Biao i en mindre rolle. Vakre Qi Shu har også en mindre rolle, hun redder filmen med sitt deilige ytre. Nicholas Tse er ok, ikke noe mer. Mange kjente ansikter, men det gjør ikke en film god ut av den grunn. Manuset er for lett, kjærligheten er falsk og slitsom når kvalmende popmusikk pumpes ut av høyttalerne.

En tom og slitsom film som viser den onde siden av filmindustrien i Hong Kong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.