Visit my YouTube channel here.

A Fish Called Wanda (1988)

a-fish-called-wanda

En gruppe bestående av fire personer begår et ran, men grådigheten blir for stor og enkelte av dem har ikke tenkt å dele pengene med de andre. Midt i alt kaoset blir en advokat innblandet i saken da han skal forsvare den ene som har blitt arrestert. Men han faller for en person som var delaktig i ranet, og denne kvinnen gjør alt for å finne ransutbyttet.

Jeg har aldri helt skjønt hvorfor A Fish Called Wanda på en måte har blitt en kultklassiker blant mange. Filmen er ikke dårlig, men det er ikke mye å le av her. Jeg lo en eneste gang, det er mot slutten når mannen som stammer er ute etter hevn og det går svært sakte unna.

Utenom det føler jeg ikke at A Fish Called Wanda er et komisk mesterverk som mange vil ha det til. For karakterene er så karikerte, og jeg hater virkelig Kevin Kline i denne filmen. Hans karakter, ja, han representerer det jeg føler som er galt med filmen. Det blir for dumt!

Når jeg ser komediefilmer forventer jeg å le, det klarer ikke A Fish Called Wanda å gjøre helt. Filmen blir reddet av noen fine rolletolkninger, minus Kevin Kline! Dette var siste gang jeg så denne filmen, den har fått nok av sjanser nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.