Visit my YouTube channel here.

My Father Is a Hero (1995)

En tryllekunster, og to karer med dårlig hårsveis.

My Father Is a Hero er en av de beste filmene med Jet Li der handlingen finner sted i moderne tid. Filmen blir en slags blanding av John Woo møter Police Story III med Jackie Chan. Det fokuseres mye på privatlivet til Kung Wei, og det fungerer perfekt. Her finner man, drama, spenning, action og selvsagt slåsskamper.

Det er faktisk veldig få kampscener, det er først mot slutten av filmen vi ser hva som bor i Jet Li, spesielt kampscenen der han bruker batonger er stilsikker. Ellers blir det for mye bruk av vaier for min smak. Det ser dessverre veldig klossete ut, og bruken av vaier ødelegger mye av den fine rytmen Jet Li har. Dette er grunnen til at Jet Li aldri kan måle seg med Jackie Chan i mine øyne. Er så lei av å skrive det samme, føles ut som om jeg har gjort det så mange ganger nå.

My Father Is a Hero klarer å skille seg ut i mengden når den fokuserer så mye på familielivet. Noen scener er rørende, andre scener er brutale når sønnen leter en sin far. Dette er en fin actionfilm med det lille ekstra som andre filmer ikke har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.