Visit my YouTube channel here.

My Father (2007)

my father

En adoptert, ung mann vender tilbake til sitt hjemland for å finne sine biologiske foreldre. Etter en stund finner han sin far, men han er i fengsel. Ikke nok med det viser det seg at faren er dømt til døden.

My Father er en film fra Sør-Korea som er basert på sanne hendelser. Historien er interessant, men jeg fant ikke filmen så veldig rørende når den sjokkerende avsløringen kom. Før dette skjer følger vi James som selvsagt havner i klammeri med en sint, hvit amerikansk soldat som er stokk dum. Litt artig at nesten alle hvite mennesker er skurker, eller er dumme i asiatiske filmer. Akkurat slik vi fremstiller asiatiske mennesker.

Daniel Henney som spiller James har ikke mange filmer bak seg. Han imponerer til tider, men han overspiller også en del i de mer dramatiske scenene. Yeong-cheol Kim som spiller faren er strålende i My Father, og det er han som virkelig leverer varene.

My Father er en helt grei film, men jeg forventet mer tåredryppende scener. Men det kan det ikke bli med tanke på hvordan historien utvikler seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.