Visit my YouTube channel here.

My New Partner (2008)

my new partner

Far og sønn må samarbeide. Det blir ikke lett.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg hadde litt forventninger til My New Partner. Noen ganger er det vanskelig å finne anmeldelser om enkelte filmer. Når jeg kun fant en eneste anmeldelse, så ble jeg ikke skremt av det jeg leste. Men så har vi det med personlig smak da.

My New Partner starter lett. Vi blir kjent med rollefigurene, og filmen holder en lett og lystig tone. Jeg hadde et lite håp om at denne lette tonen kunne vare helt til slutt, men hva pokker tenkte jeg på når My New Partner er en sørkoreansk film?

Mot slutten blir det blodig alvor. Folk blir drept, og det blir pinlig forsoning mellom far og sønn. Det er kvalmende, og jeg kan ikke skjønne hvorfor filmfolkene i Sør-Korea holder på med denne idiotiske formelen ennå. Det virker ikke lenger, det blir bare tåpelig og amatørmessig.

Jeg klarer ikke denne type filmer lenger. Jeg har sett nok filmer fra Sør-Korea, og nå er det på tide at de leverer mer kvalitet. Det er ikke rart at filmkjennere unngår filmer fra dette landet om dagen. Jeg må bare snuse litt på middelmådighet og avføring, jeg kan ikke noe for det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: