Visit my YouTube channel here.

My PS Partner (2012)

my ps partner

Feil nummer.

En mann blir oppringt av en kåt kvinne som han har telefonsex med. Problemet er at kvinnen trodde hun snakket med sin kjæreste, men det viser seg at hun har ringt opp feil mann. De to har noe til felles, de sliter med kjærlighetslivet, spesielt mannen som har slått opp med sin kjæreste. Underveis begynner de å falle for hverandre, men kjærlighet er ikke bestandig så lett når fortiden banker på døren.

My PS Partner er en type film som ikke gir meg så mye. Karakterene klarte jeg ikke å bry meg om, humoren blir for fjollete og jeg likte heller ikke noen av karakterene. De blir så falske, samtidig er ikke mannen en særlig sympatisk fyr. Han er flink til å klage, han duger ikke til så mye og kvinnen har litt for høye tanker om seg selv. Hun er et beinrangel med stor nese, hun blir tent på å beskrive seg selv, det er lite tennbart.

Men det er en artig scene her når hun treffer en gammel bekjent, og kvinnen er veldig stolt av at hun har en jobb. Problemet er at denne kvinnen ser ut som et takras, og da er det faktisk deilig og morsomt når den mannlige protagonisten i filmen går bort til henne og sier rett ut at hun ligner på en havskilpadde. Det må hun tåle å høre!

My PS Partner fungerer nok best på menn som akkurat har slått opp med sin kjæreste. Det er ikke direkte en dårlig film, det er bare at karakterene blir for sørkoreanske, det vil si usympatiske og ikke så interessante. Men det er faktisk innhold her, det er bare at filmen må sees i riktig øyeblikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.