Visit my YouTube channel here.

All About My Wife (2012)

all about my wife

En mann begynner å bli lei av ekteskapet, så han betaler en damemagnet en større sum med penger slik at kona skal være utro så han kan skille seg fra henne.

All About My Wife starter relativt greit, den første timen er akseptabel når den gretne og sure kvinnen gjør livet surt for mannen i huset. Hun sier ting som det er, og det blir til slutt for mye for ektemannen som blir flau over hennes oppførsel.

Men etter en time så begynner den typiske dramadelen som sørkoreanske filmer er kjent for. Da kommer det krokodilletårer, og skuespillerne holder virkelig ikke mål. Det er utrolig at filmen finner ut at den skal forsøke å være alvorlig etter den første timen, men det lå i kortene hele tiden. Da blir det mye tom dialog, for man bryr seg ikke om karakterene her i det hele tatt. De er så tomme og grunne, dette er ikke ekte mennesker, dette er kun produkter i en film som kun overfladiske mennesker kjøper. Så egentlig skulle jeg digget filmen.

All About My Wife viste seg å være en generisk, klissete romantisk dramakomedie som ikke ga meg håp om at det vil komme en ny film som My Sassy Girl med det første.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.