Visit my YouTube channel here.

Wonderful Radio (2012)

wonderful radio

En radiovertinne som har veldig få lyttere, får seg en ny produsent og etter en tøff start begynner de å få flere lyttere. Men så dukker det opp noen fra fortiden som er ute etter å lage trøbbel for radiovertinnen.

Wonderful Radio er en polert drittfilm fra Sør-Korea. Jeg hater denne type filmer med hule og falske mennesker, og spesielt misliker jeg kvinner som tror de er så sexy når de har på seg store og stygge solbriller. Det er så lite attraktivt å se mennesker med store og stygge solbriller som ikke har noe personlighet i det hele tatt.

Manuset er elendig, karakterene er uinteressante og filmmusikken er grusom. Det gjør meg trist når jeg ser en film som Wonderful Radio, det gjør meg trist at det fremdeles finnes mennesker som presterer å lage dritt som dette. Hva faen er poenget med å lage en film som Wonderful Radio? Den har ikke noe å si til oss, og det er den forsøker å si vil kun gi deg hodepine.

Hvis du vil se en sjarmerende og varm romantisk film er Wonderful Radio ikke filmen du er ute etter å se. Wonderful Radio er en type film som føles ut som om den er laget i Hollywood. Det er en sjelløs film som faktisk kan få deg til å ta kvelden hvis du er deprimert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: