Visit my YouTube channel here.

Aibou Shirizu: X Day (2013)

Aibo Shirizu X Day

En mann blir funnet død i finansdistriktet. Politiet etterforsker saken, og de samarbeider med noen datanerder. Men en av politietterforskerne og en datanerd får problemer med dette samarbeidet.

Jeg er ikke kjent med TV-serien eller de andre filmene som er laget før Aibou Shirizu: X Day. Alt jeg vet er at TV-serien og filmene er meget populære i Japan. Etter å ha sett Aibou Shirizu: X Day, så skjønner jeg ikke hvorfor.

Skuespillerne er dårlige, filmen føles billig ut og det er heller ikke så mye spesielt med historien. Jeg kommer ikke over de dårlige skuespillerne, jeg vedder på at de er skuespillere fra TV-serien. I denne filmen har de null personlighet utenfor jobben, de etterforsker en datanerd som ble funnet død og de finner ut etter hvert at det er noe stort som foregår bak kulissene. Regjeringen er innblandet, og rundt neste hjørne venter en stor finanskrise.

Jeg kommer aldri i mitt liv til å se TV-serien eller de andre filmene i denne serien, for Aibou Shirizu: X Day føltes ut som en billig TV-film med dårlige skuespillere. Og karakterene er så kjedelige, og karakterene føltes ut som klovner, ikke mennesker. Det eneste positive jeg kan si om Aibou Shirizu: X Day er at historien delvis er interessant, men det hjelper ikke i lengden når filmen har så jævla dårlige skuespillere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.