Visit my YouTube channel here.

Jason X (2001)

jason x

Jason Voorhees i verdensrommet.

Endelig er jeg ferdig med de originale Friday the 13-filmene, da har jeg kun regnet med de ti første filmene. Nå tar Jason Voorhees turen til verdensrommet, det er ikke vanskelig å se hvilken film som har inspirert Jason X, det er selvfølgelig Alien.

Jeg har sett Jason X en gang tidligere, den falt ikke i smak. Jeg var litt spent på om filmen kunne være bedre etter å ha sett alle filmene på rad og rekke.

Men nei, Jason X er en av de dårligste filmene i hele serien. Det er som å se en mykpornofilm i verdensrommet, alt ser billig ut og klærne skuespillerne har på seg ser ut som noe folk gikk rundt med på 70-tallet. Visuelt sett er Jason X en av de styggeste filmene jeg noensinne har sett! Billig!

Det er kun et drap jeg likte, det er det første drapet når Jason Voorhees er om bord romskipet. Ellers er Jason X veldig tam og blodfattig.

Som vanlig er skuespillerne grusomme, jeg mener å huske at de andre filmene ikke hadde så mange dårlige skuespillere i en og samme film. De er så jævla grusomme, dialogen er fra helvete og karakterene, ja, karakterer? Enkelt fortalt, karakterene i Jason X prater for mye. Har de mer enn en setning så hører man hvor fæl dialogen er og hvor dårlige skuespillerne er. Grusomt!

Jason X er kvalmende dårlig, man skal ha passe dårlig bedømmelsekraft hvis man synes at dette er en morsom og verdig avslutning på denne serien.

2 thoughts on “Jason X (2001)”

  1. Har heldigvis klart å holde meg unna denna. Aldri hørt noe bra om. Hahaha! Glemmer hele tiden at David Cronenberg er med i den. 😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.