Visit my YouTube channel here.

Friday the 13th Part III (1982)

friday the 13th part 3

Vennegjeng, tur, landlige omgivelser og Jason Voorhees med hockeymaske!

Friday the 13th Part III er betraktelig mer underholdende enn den forrige filmen. Jason Voorhees ser fremdeles ut som en tulling med klærne han har på seg, men endelig får han på seg sin legendariske hockeymaske og det er så mye kulere enn å ha tredd en sekk over hodet som han hadde i den forrige filmen.

Tempoet er høyt i Friday the 13th Part III, drapene er mer grafiske og varierte. Faktisk er et av drapene i denne filmen et av seriens høydepunkter, det er når en person går rundt på hendene og Jason Voorhees venter med sin machete og hogger til i midten. Dette har alltid vært et av mine favorittdrap i slashersjangeren og i Friday the 13th-serien.

Skuespillerne er grusomme, det samme er dialogen. Men man ser ikke disse filmene for gode rolletolkninger og god dialog, man ser disse filmene for drapene og kreativiteten. For Friday the 13th-filmene har aldri vært skumle, og man bryr seg heller ikke om karakterene, på det punktet var A Nightmare on Elm Street-filmene mye bedre.

Til nå synes jeg at Friday the 13th Part III er den mest underholdende og beste filmen i serien. Tiden står aldri stille, det skjer noe hele tiden etter at tre ubudne gjester stjeler bensin og Jason Voorhees er i nærheten, rettere sagt han befinner seg i en låve og da starter blodbadet. Filmen er leken og sprudlende fra første til siste sekund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: