Visit my YouTube channel here.

Friday the 13th Part VII: The New Blood (1988)

friday the 13th 6 the new blood

Jason Voorhees våkner opp igjen, og han dreper selvsagt en hel haug med mennesker.

Friday the 13th Part VII: The New Blood er en underholdende film, men herregud, filmen ble voldtatt av sensurapparatet i USA. Se først filmen, etterpå går du på YouTube og ser de klipte drapsscenene. Det er stor forskjell, så mye at dessverre Friday the 13th Part VII: The New Blood blir veldig mye ødelagt.

Handlingen er selvsagt veldig dum, høydepunktet er at Kane Hodder dukker opp som Jason Voorhees for første gang. Han er den eneste som har spilt denne karakteren mer enn en gang, det ble til slutt fire filmer. Og han er klart den beste av dem alle, se bare på kroppsspråket, han ser farlig og intens ut. Samtidig hjelper det at Jason Voorhees aldri har sett bedre ut med tanke på utseende og spesielt klærne han har på seg. Han ser ikke lenger ut som en bygdetulling.

Friday the 13th Part VII: The New Blood holder et høyt tempo, det er mange drap, men dessverre blir filmen ødelagt på grunn av sensuren av drapsscenene som er drastisk kortet ned. Ellers er det selvsagt mye av det samme som går igjen, karakterene er syltynne og det eneste man er ute etter å se er Jason Voorhees drepe en etter en på best mulig måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.