Visit my YouTube channel here.

Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan (1989)

friday-the-13th-part-viii-jason-takes-manhattan

Jason Voorhees tar turen til New York, han må bare drepe en hel haug med mennesker om bord et skip først.

Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan regnes for å være en av de dårligste filmene i denne serien, men like dårlig som den femte filmen er den ikke.

Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan er ikke en god film, det er spesielt jævla irriterende og samtidig fascinerende å se Jason Voorhees dukke opp der det er helt umulig at han kan være. Det skjer flere ganger underveis i denne filmen, filmen er også kjent for nettopp denne teleporteringen.

Drapene er skuffende, de er ikke grafiske i det hele tatt. Jeg tror jeg ikke har sett slappere drapsscener siden den andre filmen i serien. Hvorfor ser man filmer som dette? Jo, selvsagt er man ute etter kreative drap og grafiske drap. Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan har ingenting å tilby når det gjelder disse to punktene.

Høydepunktet er når Jason Voorhees endelig ankommer New York og han er ute etter den kvinnelige protagonisten i filmen. Det er artig at det er svært få som bryr seg om at det går rundt en råtten zombie i gatene, det er ingen som bryr seg om ham hvis han ikke ypper seg.

Ellers er det lite nytt, filmen har et ikke eksisterende manus, skuespillerne er grusomme og kun endimensjonale og Kane Hodder viser igjen at han er klart den beste Jason Voorhees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: