Visit my YouTube channel here.

Friday the 13th Part 2 (1981)

friday the 13th part 2

Det lusker en fyr rundt i skogen, og han er ute etter blod. Det befinner seg flere mennesker på en sommerleir, og de ville dø en etter en.

Friday the 13th Part 2 er kjedelig og langtekkelig den første timen. Det skjer veldig lite, det er patetisk at filmen i det hele tatt forsøker å bygge opp de svake karakterene man ikke bryr seg om.

De siste 25 minuttene er betraktelig bedre, da settes tempoet opp og vi får se flere drap. Ingen av drapene er direkte imponerende, de blir heldigvis bedre underveis i serien.

Jason Voorhees dukker endelig opp, det var jo ikke han som var morderen i den første filmen, det var hans mor. Men han ser ut som en tulling, han er heller ikke skummel. Han har ikke på seg sin legendariske ishockeymaske, han går rundt med et trekk over hodet og han er heller ikke en kraftig og høy mann. Han er ikke fryktinngytende, han ser ut som en svekling.

Det er mange år siden jeg har sett filmene i denne serien, merkelig nok husket jeg mye fra Friday the 13th Part 2. Uansett, Friday the 13th Part 2 er en veldig kjedelig film uten høydepunkter som er verdt å nevne.

2 thoughts on “Friday the 13th Part 2 (1981)”

  1. Jag måste nog se om de här från början, jag minns de första tre som rätt dåliga, men det blev mycket bättre från del fyra och framåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.