Visit my YouTube channel here.

Friday the 13th (2009)

friday the 13th 09

In my next life I want to come back as one of the buttons on the ass pockets of her jean shorts.

Her kan du lese min nye anmeldelse av Friday the 13th (2009).

De fleste kjenner til Friday the 13th-serien, hvis man ikke har bodd på en annen planet. Jeg har sett alle filmene, men det er mange år siden sist jeg så noen av dem.

Marcus Nispel gjorde en bra jobb med nyinnspillingen av The Texas Chainsaw Massacre, men han gjorde en helt forferdelig jobb med Pathfinder. Jeg hadde litt forventninger til Friday the 13th, siden han gjorde en god jobb med førstnevnte film. Jeg likte den visuelle stilen, og filmen var overraskende rå.

Friday the 13th byr ikke på noe nytt. Har man sett noen av filmene som har kommet, da har man i grunn sett det meste. Dumme mennesker, pupper, pinlig dialog og noen gode drap. Det jeg satt pris på er at Jason Voorhees er mer energisk i denne versjonen. Han løper faktisk, og da blir han mer fryktinngytende. Problemet er at han så kvikk på foten at det blir helt latterlig. Mannen er jo overalt, selv Superman ville hatt problemer med å holde følge.

De beste drapene er i begynnelse av filmen, nok en scene med en sovepose er en fin en. Det som ødelegger litt er at de beste drapene ser man i starten av filmen, etter hvert blir de mildere og kjedeligere. Kreativiteten er rett og slett ikke her.

Jeg håper de kan lage en film om Trent, spilt ypperlig dårlig av Travis Van Winkle. Denne rolletolkningen må oppleves, jeg har sett mye dårlig som er kvalmende og som har gitt meg ubehag. Travis Van Winkle er en elendig skuespiller, men han stjal totalt showet med sin rolletolkning. Han var så dårlig at det ble bra!

Vi trenger ikke flere filmer i denne serien. Jeg skal se alle filmene i serien igjen, og hvis jeg husker riktig plasserer denne versjonen seg langt ned på listen over de beste filmene i serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.