Visit my YouTube channel here.

Young and Dangerous 5 (1998)

young and dangerous 5

Nam signerer en kontrakt som vil bringe ham mye trøbbel. På samme tidspunkt dukker en ny rival opp i byen. Det kom jo ikke som en stor overraskelse i dette universet.

Young and Dangerous 5 er til nå den svakeste filmen i denne serien. Det er kun en film igjen, før alle spinoff-filmene tar over.

Problemet med Young and Dangerous 5 er at den er for lang. Spilletiden er på nesten 2 timer, det er 20 minutter for mye. Det skjer ikke så mye i Young and Dangerous 5, tempoet er sakte og det skjer lite.

Jeg er drittlei av å se dumme karakterer gjør dumme ting i denne serien. Spesielt når det gjelder Nam, som ikke leser kontrakten før han signerer. Hans unnskyldning er vel at hans stygge hår har vokst inn i hjernen og ødelagt hjernecellene hans.

Jeg er også lei av å se Ekin Cheng som har null karisma, han har kun stygt hår og han mangler sjel som skuespiller. Han har bedre hår i denne filmen enn i den forrige filmen, men herregud, den mannen har jævla stygt hår!

Dette var en stor skuffelse. Jeg håper den sjette og siste filmen i den originale serien ikke er like dårlig som Young and Dangerous 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.