Visit my YouTube channel here.

National Security (2012)

national security 2012

Falske anklager og grov tortur.

National Security er dessverre basert på sanne hendelser. Sørkoreanerne har en mørk fortid bak seg, og de er fryktelig flinke til å lage filmer som etterlater spor etter seg. National Security er en av disse filmene.

Mesteparten av handlingen finner sted i et rom der en uskyldig mann blir torturert. Året er 1984, Sør-Korea er et militærregime og mannen som blir torturert blir beskyldt for å være en kommunist som vil starte et opprør i Sør-Korea. Han nekter for det, og da begynner torturen.

Vanntortur blir aldri det samme igjen etter du har sett hva de gjør mot den uskyldige mannen i National Security. Man blir virkelig sliten etter 1 time, men filmen kjører bare på med mer tortur. Her gjelder det å ikke etterlate spor etter seg, så torturen som blir brukt er med vann og strøm. Det føles veldig realistisk ut, her ser man en naken mann som får en skikkelig vannmage, og han driter på seg også.

Som med så mange andre sørkoreanske filmer er National Security en viktig film som heldigvis viser fremgang for landet som alltid vil ha en mørk skygge hengende over seg. Dette er nok en fin film, det blir nesten galt å kalle National Security for en fin film, men det er en kvalitetsfilm som er sjokkerende, skremmende og svært velspilt og vellaget. Den kryper godt under huden, og du vil ikke glemme filmen med det første.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.