Visit my YouTube channel here.

Tumbleweed (2012)

tumbleweed-korea

En mann faller for feil kvinne. Hun har rotet med en mann som er ute etter makten i den kriminelle organisasjonen han er medlem av. Hun treffer en hyggelig mann som lever av å sone fengselsstraffer for andre kriminelle, men så kommer han hjem en dag og finner kvinnen drept. Nå er politiet og den kriminelle organisasjonen ute etter ham, den eneste han kan stole på er sin bestevenn.

Tumbleweed er en smalere film som ikke klarer helt å engasjere når protagonisten er så enkel som han er. Jeg trodde at filmen ville fokusere mer på hans såkalte jobb enn kjærlighet og drap. Romantikken i filmen er ikke ekte, det er bare på film man ser en strøken dame falle for en slubbert uten en fremtid.

Underveis blir Tumbleweed ganske mørk med grov tortur, og mot slutten blir det simpel dramaturgi som er til å kaste opp av. Problemet er bare at alt føles så falskt ut, det er ikke noe med Tumbleweed som er originalt eller som føles ekte ut.

Tumbleweed er en type film som ble laget, og som fort vil bli glemt. Det er ikke noe her som kan lokke den vanlige seer til å gidde å oppsøke denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: