Visit my YouTube channel here.

Azooma (2012)

azooma

Hevn.

En 10 år gammel jente blir voldtatt av en voldtektsmann som har voldtatt veldig mange personer. Moren til datteren forsøker å finne ut hvem denne voldtektsmannen er. Men hun får ikke hjelp av noen, selv faren til jenta jobber imot henne. Politiet er korrupte og inkompetente, så nå må hun ta loven i egne hender.

Azooma er en rotete film. Filmen er kort, spilletiden er på rundt 72 minutter. Først virker det som om Azooma fokuserer på rettsapparatet i Sør-Korea og spesielt inkompetente politifolk. Problemet er bare at ingen kan være så inkompetente som politifolkene i Azooma. Filmen irriterer sterkt på dette punktet, og spesielt faren til jenta som ikke bryr seg om sin egen datter. Karakterene vi finner i Azooma er ikke mennesker, de er kun her for å jobbe imot protagonisten.

Så har vi det siste 10 minuttene av filmen. Plutselig forandrer Azooma helt sjanger og det blir til en torturfilm. Selvfølgelig forstår jeg moren som ønsker å se voldtektsmannen lide, men kom igjen da, det her passer ikke inn i det hele tatt!

Filmen har også en overraskelse i sluttminuttene som er kun dum og unødvendig. Det skal sies at det også er vanskelig å skjønne om man er i fortiden eller nåtiden, redigeringen er mildt sagt elendig.

Hvis du er ute etter å se en film som vil irritere deg fra start til slutt, så er Azooma en film for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.