Visit my YouTube channel here.

Fading Gigolo (2013)

fading gigolo

En eldre herremann begynner å selge kroppen sin for å tjene penger slik at han kan betale husleien og få mat på bordet.

I hovedrollen som den mannlige prostituerte finner vi John Turturro, han har også skrevet manus og regissert filmen. Hans hallik heter faktisk Woody Allen, han selger kroppen til den lekre John Turturro.

Protagonisten i filmen som selger seksuelle tjenester møter forskjellige kvinner, noen er nysgjerrige, andre er sprengkåte og vil gjerne kjøre en gummipenis hardt opp i rumpehullet til John Turturro.

Så har vi den siste kvinnen som er ensom etter at hennes mann døde for to år tilbake, hun er ute etter noe annet enn det de andre kvinnene er ute etter. Hun setter pris på samtalene hun kan ha med den smellvakre John Turturro. Spørsmålet er om hun vil bruke penisen til John Turturro som tanntråd mellom de to fortennene sine som har et stort mellomrom.

Fading Gigolo har sjarmen, og den føles uskyldig ut med de karikerte karakterene man møter. Det som skjer og måten karakterene oppfører seg på føles ikke ut som ekte mennesker. Det er ikke film man ser så mange ganger, mulig kvinner vil sette mer pris på filmen enn menn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.