Visit my YouTube channel here.

Secret Window (2004)

Mort: The only thing that matters is the ending. It’s the most important part of the story. And this one, is very good. This one is perfect.

Secret Window er basert på en novelle av Stephen King. I hovedrollene finner vi Johnny Depp, Timothy Hutton, John Turturro og Maria Bello. Fire gode skuespillere, men det hjelper ikke så mye når filmen ikke er blant de beste filmatiseringene av en Stephen King-novelle.

Jeg har ikke lest novellen filmen er basert på, og jeg får heller ikke særlig lyst til å lese den etter å ha sett filmatiseringen. Secret Window er en energiløs film uten noe form for spenning. Det forsøkes å bygge opp en ekkel atmosfære i Secret Window, men det mislykkes totalt. Jeg ble faktisk litt søvnig underveis, og jeg takket gudene for at filmen ikke hadde lengre spilletid.

Det er selve historien som er uinteressant, og det er noe galt når vi stadig ser Johnny Depp går rundt i en morgenkåpe og tar seg en blund. Kjedelig å se på, og da skjønner man at filmen har ikke mye å fortelle.

Secret Window er en trøtt thriller med gode skuespillere som ikke får vist seg fra sin beste side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.