Visit my YouTube channel here.

The Final Countdown (1980)

the-final-countdown

Et hangarskip og mannskapet om bord tar turen tilbake til 1941. De har havnet i et tidshull der de får sjansen til å stoppe angrepet på Pearl Harbor.

The Final Countdown er en lett og underholdende film med noen gode skuespillere som ikke får vist frem sine beste egenskaper. Spesielt er det litt trist å se en skuespiller som Martin Sheen, hans karakter er ganske ubrukelig og jeg skjønner ikke helt hvorfor han valgte å si ja til denne rollen.

Mot slutten blir The Final Countdown ganske feig, og jeg skjønte heller ikke så mye av poenget med denne turen og valgene man gjør. Det hele handler om å eventuelt stoppe japanerne som er i ferd med å angripe Pearl Harbor. Men man føler aldri helt alvoret, man leker med historiehendelser, og da burde man hatt et litt mer spennende manus og ideer rundt handlingen. For mot slutten blir det dessverre ikke så spennende, man vet hvordan filmen vil ende.

The Final Countdown er en grei nok underholdningsfilm, den har noen spennende ideer, men filmen videreutvikler ikke ideene den er inne på. Det er litt skuffende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.