Visit my YouTube channel here.

Final Fantasy: The Spirits Within (2001)

I’ll blast you all to hell.

Square Pictures satset hardt med Final Fantasy: The Spirits Within. De satset så hardt at de måtte legge ned studioet etter at filmen ikke spilte inn pengene det kostet å lage den. Final Fantasy: The Spirits Within ble en fiasko, og det er ikke så overraskende med dette manuset.

Final Fantasy: The Spirits Within er ikke basert på spillene fra Square. Det er noen navn og monster her som har vært med i spillene, ellers har Final Fantasy: The Spirits Within ingenting med spillene å gjøre.

Datagrafikken var bra i sin tid, nå er det ikke like imponerende lenger. Historien er mildt sagt dårlig. Filmen starter lovende, men blir bare dårligere og dårligere jo lenger ut i filmen vi kommer. Fienden til menneskerasen eier ikke noen personligheter. Ikke nok med det henger ikke historien på greip. Fienden er ikke fiendtlige, de er bare forvirret. Ja, jeg tror også på julenissen.

Skuespillerne som gir sine stemmer er av blandet kvalitet. Selvsagt må vår heltinne ha den dårligste stemmen. Ming-Na gir stemme til Aki Ross, og maken til kald og livløs stemme skal du lete lenge etter. Attpåtil er Aki Ross stygg. Hun ser merkelig ut og hver gang hun snakker ser man at munnen ikke passer til ansiktet hennes. Det er ikke bare Ming-Na som leverer en kald og ufølsom stemme, det preger hele filmen. Det er kaldt, rollefigurene er ganske uinteressante, og mange av skuespillerne bringer heller ikke liv til sine karakterer.

Med tanke på hvor lang tid det tok å lage Final Fantasy: The Spirits Within, er resultatet meget skuffende. En kald og steril verden uten følelser er det jeg vil huske mest fra denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.