Visit my YouTube channel here.

The Human Centipede (First Sequence) (2009)

The Japanese possess unbelievable strength when backed into a corner!

Jeg likte konseptet, men The Human Centipede (First Sequence) tar aldri av. Den spiller på mørk humor, men filmen mangler energi og mer galskap, for vi har da sett mye verre ting i dagens grøsserfilmer.

Jeg ville se avføring renne, jeg ville se alle ekle detaljer, der skuffer The Human Centipede (First Sequence). Jeg ville se nakne damer og dinglende peniser, men de uheldige blir dekt til. Alle slike detaljer mangler, og det gjør at filmen aldri blir ekkel nok. Jo mer realistisk det er, jo mer skittent, jo mer kjøper jeg det som skjer på skjermen. Hadde vært morsomt med en voldtekt av den bakerste personen, spesielt hadde det vært morsomt med en voldtekt av den japanske mannen. Eller noe som gjorde at alle fikk magesyke. Eller henge den bakerste personen opp etter beina så alle hang i løse luften. Jeg kan ikke noe for det, min fantasi er skitten etter at Takashi Miike har voldtatt sinnet mitt.

Sjarmtrollet Dr. Heiter er mannen som stjeler showet. På en fin andreplass kommer vår japanske venn som ikke er særlig smart, men så har vi det med ære da. Slutten er fin, billige og dumme damer får det de fortjener når de absolutt skal være så naive og dumme. Du sier nei takk når Dr. Heiter inviterer deg inn i sitt hus!

Nå kommer det to oppfølgere, noe som ikke var overraskende. Nå håper jeg det tar mye mer av, full pikk og pupp og sprutbæsj oppetter veggene og inn i magen. Hadde vært artig at en hadde tatt kvelden pga. sprutbæsj.

2 thoughts on “The Human Centipede (First Sequence) (2009)”

  1. Hjelpe meg for et beskrivende innlegg. Annet en at jeg synes du gir filmen “en smule” litt for mye ære må jeg si meg enig i det meste, her var det ikke mye grusomheter å kose seg med. Faktisk så lite at jeg i den gamle bloggen ga filmen 1 av 10, noe som jeg igrunn passer bedre, og jeg skrev noe fornuftig syntes jeg : “Dette er “drømmehagen” (Barne tv for 2 åringer) iforhold til mye annet” Ikke så dum…. Og jeg avslutter med dette sitat fra meg selv

    “Denne filmen er bare helt grusomt dårlig, den er sikkert sjokkerende for tyggeblåsende ungdommer som ikke har sett noe annet. Det eneste som er sjokkerende med denne filmen, er hvorfor folk finner den så grusomt sjokkerende.”

    1. Falt mest for den mørke humoren når den slemme doktoren skulle lære tusenbeinet disiplin, da humret jeg. Ellers kunne man gjort så mye sprell, får håpe det tar av i oppfølgerne, pleier å gjøre det i film nr. 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.